MENU (20.5. – 24.5.2024)
Polévka: | |
Pondělí: | Hrášková |
Panenka s hříbkovou omáčkou a gratinované brambory, salát | 160.- |
Křupavé kuřecí maso v tortille s čedarem a zeleninou | 170.- |
Krkovička na grilu, hranolky, tatarka | 180.- |
Úterý: | Gulášová |
Vepřové výpečky se špenátem a bramborová knedla | 150.- |
Kuřecí kung pao a jasmínová rýža | 150.- |
Krkovička na grilu, hranolky, tatarka | 180.- |
Středa: | Zeleninová |
Pečené kuřecí játra, žaludky a srdíčka s chlebem | 150.- |
Nudle s kuřecím a vepřovým masem se zeleninou | 160.- |
Telecí nudličky na grilu, hranolky, tatarka | 190.- |
Čtvrtek: | Kuřecí vývar s nudlama |
Čevapčiči s vařenýma bramborama | 150.- |
Kančí guláš s knedlů | 160.- |
Telecí nudličky na grilu, hranolky, tatarka | 190.- |
Pátek | Čočková |
Plněný vepřový řízek s vařenýma bramborama, okurek | 160.- |
Panenka na grilu se zeleninovým salátem, bagetka | 160.- |
Nakládaná žebírka, hořčice, cibulky, feferonky, chleba | 180.- |