MENU (20.5. – 24.5.2024)

Polévka:
Pondělí:Hrášková
Panenka s hříbkovou omáčkou a gratinované brambory, salát160.-
Křupavé kuřecí maso v tortille s čedarem a zeleninou170.-
Krkovička na grilu, hranolky, tatarka180.-
Úterý:Gulášová
Vepřové výpečky se špenátem a bramborová knedla150.-
Kuřecí kung pao a jasmínová rýža150.-
Krkovička na grilu, hranolky, tatarka180.-
Středa: Zeleninová
Pečené kuřecí játra, žaludky a srdíčka s chlebem150.-
Nudle s kuřecím a vepřovým masem se zeleninou160.-
Telecí nudličky na grilu, hranolky, tatarka190.-
Čtvrtek:Kuřecí vývar s nudlama
Čevapčiči s vařenýma bramborama150.-
Kančí guláš s knedlů160.-
Telecí nudličky na grilu, hranolky, tatarka190.-
PátekČočková
Plněný vepřový řízek s vařenýma bramborama, okurek160.-
Panenka na grilu se zeleninovým salátem, bagetka160.-
Nakládaná žebírka, hořčice, cibulky, feferonky, chleba180.-